PROJEKTER

LanDance
+
Take Wing
+
Moving Ingredients
+
A-IR
+
Previous slide
Next slide

LanDance (2019) Dansefilms triologi

LanDance 2019 består af 3 dansefilm, der er skabt ved 3 monumenter placeret på en pilgrimsrute i Jaliscos bjerge i Mexico. Monumenterne er skabt af internationale kunstnere og arkitekter såsom Ai Weiwei, Roxana Montiel, Dellekamp Architects og HHF Architects. Filmene fortolker og inkorporerer naturen og monumenterne.

 

Kunstnerisk ledelse og koreograf: Emilie Lund.


Produktion og PR: Humberto Baeza.

Dansere: Leonardo Blanco, Paulina Medina, Stephania Lagos, Aranza Flores, Karen de Luna Fors.

Fotograf: Justi Curiel.

Musik: Alex Michalsky.

Kostumer: Elena Solis.

Take Wing (2021) Forestilling

Forestillingen “Take Wing” er i genren danseteater og berører temaer som savn, kærlighed, magt og frihedstrang. Dobbelttydigheden i at “forlade” fortolkes i en moderne kontekst. Forestillingen er en fortsættelse af soloforestillingen “Et Dukkehjem – Exit”.

Kunstnerisk leder og danser: Emilie Lund 

Co-creator og skuespiller: Juraj Benko

Co- producer: Humberto Baeza

Moving ingredients (2017) Dansefilm

I den tværmediale kunstfilm Moving Ingredients bliver tre mexicanske smagsingredienser til referencer for lyd, bevægelser, steder og situationer. Det tværkulturelle projekt arbejder med smagene mælk, chili og lime. Hver smag benytter et offentlige rum, det gælder henholdsvis en sø, en plads midt i byen og en bar. Filmen omsætte de tre smagsoplevelser, så de samlet giver et perspektiv på Mexico.

Kunstnerisk ledelse og koreograf: Emilie Lund

Produktion og PR: Humberto Baeza.

Fotograf: Justi Curiel.

Dansere: Leonardo Blanco, Paulina Medina, Estefania Garza Encarnacion, Alejandra Corona, Alejandra Avila Matinez, Miguel Vazquez, Marianna Mendoza, Paola Rubio, Claudia Baldivia, Dayann Esmaralda Diez.

Lyddesign: Natal Zaks.

Kostumer: Johanne Dindler, Elena Baeza.

A-IR (2018) Forestilling

A-IR er et danseværk skabt til både 4 og 3 dansere. Værket er collagebaseret og viser en sammensmeltning af symboler, perspektiver og abstraktioner over grænsers betydning. Sociale dynamikker udforskes og forholdet til den anden sættes på prøve. Værket tager udgangspunkt i en mexicansk kontekst og forståelse af grænser.

Kunstnerisk ledelse og koreograf: Emilie Lund.


Dansere: Leonardo Blanco, Paulina Medina, Laura Lane, Danielle Jerez.


Lyddesign: Eduardo Martinez.


Scenografi: Luis Diaz, Humberto Baeza.

Produktion og PR: Humberto Baeza.